Et år i toner

Ennå ved årets begynnelse ser jeg ser fremover mot mange spennende utfordringer som musiker, samtidig som jeg ser tilbake med glede på mange gode musikalske møter i året som gikk. Noe av det mest inspirerende som skjedde var at Chateau Neuf Juniorspelemannslag ble til! En øvehelg  i pinsen med Chateau Neuf Spelemannslag, alle barna våre og den svenske storspelemannen Roger Tallroth satte store spor, med konsert på Riksscenen og offisiell stiftelse av Chateau Neuf Juniorspelemannslag i hektiske dager før jul.

Et annet inspirerende samarbeid var med sangeren Birgitte Soojin. I sommer hadde vi flere konserter på Copenhagen Jazz festival sammen med  bassisten Hugo Rassmussen. På høsten ble det turne og plateinnspilling. Dessverre døde Hugo rett før dette.. En fantastisk musiker og et vidunderlig menneske som er dypt, dypt savnet.

I sommer spilte jeg også med Norbert Susemihl, Torstein Ellingsen og Morten Gunnar Larsen, og vi legger ut på en liten turne ut på nyåret som jeg ser frem til. Så har det vært mange fine konserter med Caledonia Jazzband rundt om i landet. Etter snart 34 år sammen er det fortsatt et utrolig givende band å være med i, og jeg gleder meg til mange konserter i 2016. Blant andre musikalske høydepunkter i året som gikk var konsert med Tord Gustavsen i en fullsatt Røa kirke, og en tettpakket Allehelgens-helg med Ytre Suløen og Tricia Boutte .

Her er noen glimt fra mitt musikkår 2015. Trykk på et bilde så blir det større.

Godt nytt år!

%d bloggere liker dette: