Carl Petter Opsahl med ny kvartett i Oslo konserthus

Lørdag 24. september kl 14.00 – 16.00
Oslo Konserthus, Glasshuset.
Billetter ved inngangen eller Ticketmaster

Lørdag debuterer jeg med flunkende ny kvartett på Oslo Konserthus jazzcafé. Julie Falkevik Tungevåg jr. spiller piano og synger, Ellen Brekken spiller bass. Og egentlig skulle Bjørn Olufsen ha spilt trommer, men denne lørdagen blir det Øystein Aarnes Vik.

Jeg gleder meg veldig. Vi har hatt en fin øvelse og har med oss noen lekre låter. Noe av repertoaret gjenspeiler den sterke klarinettradisjonen i New Orleans. Et eksempel er George Lewis’ komposisjon Burgundy Street Blues, et slags svennestykke for New Orleansklarinettister. Så spiller vi noen av favorittballadene våre, Moon River for eksempel, kjenningsmelodien fra Breakfast at Tiffany. Ja, også noen låter jeg har laga. For ikke å snakke om en knallfin låt Julie har laga.

Håper vi ses på lørdag – velkommen!

Her er noen bilder fra øvelsen i Tøyenkirka for en ukes tid siden:

 

%d bloggere liker dette: