At the Old Rugged Cross. Langfredagskonsert i Trefoldighetskirken

 langfredagskonsertLangfredagskonsert iTrefoldighetskirken
fredag 25. mars,ca 17.30
gratis adgang

Det begynner å bli en lang tradisjon, konsert på Langfredag med toner fra New Orleans. Med meg på denne konserten som mange ganger før har jeg  Ivar Andresen på flygel. Vi spiller påskesalmer i New Orleans-tradisjon på langfredag. Med salmer som «In the Garden,» At the Old Rugged Cross,» og «Blood and Tears» følger vi lidelseshistorien i vakre og sterkt emosjonelle toner. Ivar Andresen er en veteran i norsk musikkliv som har spilt med mange av de store i norsk jazz, fra “Syre-Pål”og “The biggest thing in swing, Cecil Ågård til Rowland Greenberg og Bjarne Nerem. Ivar er en apen og kreativ musiker som tilfører musikken nye dimensjoner.

Dette er en helt spesiell konsert som jeg ser frem til gjennom hele året. Velkommen!

ivarogmeg

%d bloggere liker dette: