Ål neste

joasgeircpo5bw

For noen år siden skrev jeg bestillingsverket «Vinden blæs dit den vil» sammen med Jo Asgeir Lie for Folkemusikkveka i Ål. Jeg har mange fine musikalske minner fra Ål, både folkemusikkveka og den fine Folkemusikkmessa som Jo Asgeir har skrevet. Fredag setter jeg meg på toget og drar til Ål igjen for en begivenhetsrik helg, med foredrag, konsert og folkemusikkmesse. Kirkeakademiet i Ål har invitert meg til å snakke om mitt arbeid som gateprest på fredag. Det skjer i det fine Rolf Nesch-museet kl 19.15. Det blir sikkert en slått eller to også, omgitt av den insprerende kunsten til Rolf Nesch. Lørdag spiller jeg med Jo Asgeir på Fryd scene. Her blir det ny og gammel folkemusikk i uformelle omgivelser. Og så avslutter jeg helga med folkemusikkmesse sammen med Jo Asgeir i Leveld kyrkje på søndag kl 11.00.

Jeg gleder meg til å komme til Ål igjen og spille med Jo Asgeir – Velkommen!

Her er en smakebit fra bestillingsverket vårt:

%d bloggere liker dette: