Varmende vinterjazz

mnorbertMidt på tjukkeste vinteren poster jeg dette sommerlige bildet, et minne om en herlig festivalsommer der jeg blant annet spilte med Norbert Susemihls Joyful Gumbo i Sveits. Denne uka er vi i Norge, og spiller varmende jazz for frosne vinterhjerter! Det er utrolig fine musikere i bandet, som foruten kapellmester Susemihl på trompet og vokal består av den verdenskjente ragtimepianisten Morten Gunnar Larsen, Hans Ingelstam, trombone, Torstein Ellingsen på trommer og Adam Pulz Melbye på bass. Og meg på klarinett. Onsdag spiller vi på Herr Nilsen, torsdag på Lancelot Jazzklubb i Asker, fredag i Våler og lørdag på Stortorvets Gjestgiveri.

Sist lørdag spilte vi på «Scandinavian Shuffle» i Københavns Tivoli, en festival for 40-åras swingdans som trekker dansere fra hele Europa. Her er noen glimt:
(trykk på bilde for større format)

%d bloggere liker dette: