Nye konserter

Røa kirke var full i går. Jeg spilte med Tord Gustavsen på Røa musikkfestuker og vi hadde et helt fantastisk publikum. Jeg har et spesielt forhold til nettopp denne kirken. Ikke bare ble jeg konfirmert her. Gjennom Røa Gospel og folk som Øystein Wang (nå pastor Wang 🙂 ) fikk jeg lov til å utvikle meg som musiker i ungdomsårene. Flott å være tilbake her! Tusen takk til alle som kom og for alle hyggelige tilbakemeldinger! Nedenfor er noen inntrykk fra konserten, tatt av folk som hørte på.

Ellers gleder jeg meg til helga, skal for første gang spille med Ytre Suløen Jassensemble. Tre kirkekonserter med kor og skuespiller Nils Ole Oftebro i forbindelse med Allehelgensdag.

 

Første gang med Ytre Suløen? Nei, ikke helt. I 1986 jammet jeg med dem på Jackson Square i New Orleans. Det blei fanga opp av NRK, i denne dokumentaren om SKRUK og Ytre Suløen. Se opp for en solbrillefyr på essklarinett etter ca 27 minutter. Utrolig morsomt å se dette igjen!

%d bloggere liker dette: