Innspilling

Denne uka har jeg vært i studio for å spille inn ny plate. Eller rettere, jeg har vært i kirka, Tøyenkirka med det gode rommet og den gode lyden.

Til forskjell fra mine tre første soloinnspillinger der alt materiale er egne komposisjoner, har jeg nå funnet frem noen av de fineste låtene fra New Orleanstradisjonen, låter som har vært med meg i over 30 år. Håkon Gjesvik, min gode venn og musikerkollega fra Caledonia Jazzband kom på mandag, og vi spilte inn noen duoversjoner. Sent tirsdag kveld kom et reisefølge fra Danmark, Birgitte Soojin, Ida Hvid og Jacob Munch Mortensen. De hadde kjørt bil hele dagen, men hadde massevis av musikalsk overskudd. Onsdag reiste vi til Nøtterøy, Birgittes hjemsted, og holdt konsert i Nøtterøy kirke med stoff fra hennes nyeste utgivelse, Swing Low. Torsdag var vi tilbake i Tøyenkirka og gjorde ferdig innspillingen.

Det er en god stund siden den forrige plata, Love, the Blues, kom i 2008, så det er både godt og skummelt å lage plate igjen. Jeg har ennå ikke helt klart for meg når den kommer ut, men lørdag 12. september spiller vi noen smakebiter på kirkekonsert med Caledonia Jazzband og Birgitte Soojin i Grinilund kirke.

Her er noen bilder fra innspillingen:

%d bloggere liker dette: