Det blir en bra høst…

medklarDet blir en bra høst. I hvertfall når det gjelder konserter.
Neste helg har Chateau Neuf Spelemannslag jubileumskonsert på Riksscenen, der det også blir visning av den dokumentariske kultklassikeren Byspelemenn fra 1996. Vi holdt på i 10 år, fra 1993-2002. Så tok vi en gedigen pause før en gjenforeningskonsert på Folkemusikkveka i Ål 2009. Så skjedde det ikke noe på en lang stund, før noen i fjor kom på den glitrende ideen at vi skulle starte et juniorspelemannslag med barna våre. Vi hadde en øvehelg på Ole Bull-akademiet på Voss i pinsen, og nå står altså to generasjoner Chateau Neuf Spelemenn på scenen, sammen med Roger Tallroth og Åsmund Nordstoga.

I september spiller jeg inn ny plate, med Birgitte Soojin og Håkon Gjesvik. I sommer hadde Birgitte og jeg noen fine konserter sammen med Hugo Rasmussen under Copenhagen Jazzfestival, der vi presenterte stoff fra Birgittes nye Swing Low. Nå er det jeg som plukker ut låter, låter jeg har blitt glad i gjennom over 30 år som musiker. Vi har også noen konserter, blant annet i Nøtterøy kirke og Grinilund kirke.

Caledonia Jazzband har også et tett program, med klubb- og kirkekonserter spredt jevnt utover høsten. I oktober spiller jeg på Røa musikkfestuker med Tord Gustavsen, og i november avlegger jeg Tønsberg et besøk med kvartetten min.

Jo, det blir en bra høst.

Se oppdatert konsertoversikt her.

%d bloggere liker dette: