Copenhagen Jazz Festival

med Hugo Rasmussen og Birgitte Soojin

Copenhagen Jazz Festival er godt i gang, og jeg skal spille på flere konserter med sangeren Birgitte Soojin og bassisten Hugo Rasmussen denne helgen. Fredag spiller vi på Vandkunsten og lørdag i St Markus kirke, Fredriksberg. Birgitte har høstet svært gode kritikker for sin ferske utgivelse «Swing Low,» med svært originale tolkninger av Spirituals fra ulike tradisjoner. Hugo er en basslegende, som har spilt med nær sagt alle de store jazzmusikerne. På den ene av konsertene er også Henrik Silver med, som jeg traff i New Orleans for 6 år siden da han var assistent på Sjømannskirken der. En veldig fin musiker.  Vi skal også spille i Norge ut på høsten, mer info om det kommer over sommeren. 

Jeg gleder meg veldig til å spille med Bitgitte, Hugo og Henrik igjen, og er du i København håper jeg du kommer å hører på. Mer informasjon om konsertene finner du her

%d bloggere liker dette: