Spillerik sommer

mNorbert

med Norbert Susemihl. Århus 2006

Har akkurat fått en hyggelig telefon fra musikerkollega Norbert Susemihl. På sitt karakteristiske tysk-engelsk lurte han på om jeg kunne spille med ham på festival i Zürich. Og det kunne jeg.

Jeg har spilt mye med Norbert. Vi ble kjent i New Orleans for over 30 år siden, han har spilt og og spilt inn med Caledonia Jazzband. På begynnelsen av 1990-tallet hadde vi en kjempefin Nord-Norge turné. Og jeg har vært med i hans band og turnert store deler av Europa med ham. En gang fikk han også med seg New Orleanstrommeslageren Shannon Powell. Åh, det var en minnerik turné. Sist jeg turnerte med ham var for ti år siden, med sangeren Wanda Rouzan fra New Orleans, og den fine danske bassisten Hugo Rasmussen. Men det var altså for ti år siden. Så telefonen i dag kom litt overraskende. Og det blir litt av et band denne gangen også! Blant annet er Morten Gunnar Larsen og min gamle Caledonia kollega Torstein Ellingsen med.

Det ser ellers ut til at det blir en sommer full av musikk. Blant annet spiller jeg med Birgitte Soojin på Copenhagen Jazzfestival 10-12. juli, da er også Hugo Rasmussen med. Og på tampen av sommeren blir det kjempekonsert med Chateau Neuf Spelemannslag på Riksscenen, lørdag 29. august. Da har vi med Roger Tallroth, Åsmund Nordstoga og alle barna våre på scenen. Vi har akkurat hatt en fantastisk øvehelg på Ole Bullakademiet på Voss. Men det kommer jeg nok til å skrive mer om siden. Aller først spiller Caledonia Jazzband på Rommen scene neste søndag. Nye konserter og info om spillesteder finner du her.

Jeg gleder meg til en spillerik sommer 🙂

wandaNorbert

Med Norbert og Wanda Rouzan, Århus 2006

%d bloggere liker dette: